Timisoara, Str Virgil Onitiu nr 3
Tel: 0256 496 909
Dedicati excelentei

Oferta completa de servicii after school si before school

Echipa de profesionisti Miniclub Timisoara va sta la dispozitie cu oferta completa after school si before school. Fie ca vorbim despre pranzul pregatit pe loc de Restaurantul Casa Bunicii, sau despre supervizarea temelor pentru acasa de catre institutori experimentati sau pur si simplu despre joaca si relaxare.


Temele pentru acasa

oferta after school timisoara

La MiniClub Timisoara avem o echipa de institutori cu competente didactice, dar si cu capacitati empatice si sociale ridicate.

Aceasta echipa asigura indeplinirea obiectivului principal: toti copiii sa plece acasa cu temele facute, dar mai ales, intelese.


Pranzul delicios oferit de Casa Bunicii

oferta after school timisoara

Parte importanta din oferta after school si before school este mâncarea oferită direct de pe vatra restaurantului “Casa Bunicii”.

Pranzul nu este doar proaspat si gustos, dar si bine gandit.

In colaborare cu nutriţioniştii de la “Natur House” Timişoara, am elaborat un meniu care corespunde nevoilor copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 - 10 ani. Institutorii supervizează şi această parte a zilei asigurându-se că fiecare copil a luat masa.


Joaca si relaxarea

oferta after school timisoara

Pentru fiecare copil normal şi sănătos, jocul constituie partea cea mai frumoasă şi mai importantă din viata sa.

Jocul nu reprezinta doar plăcere şi bucurie; el detine un rol în dezvoltarea fizică şi mentală a fiecarui copil. Cei de la after school si before school - Mini Club Timisoara ştiu că după o zi de stat în bancă copiii au nevoie să-şi descarce energia acumulată. Imediat după ce au fost aduşi de la şcoală copii se bucură de o oră în aer liber, indiferent de anotimp!

Cei 500 de metri de curte amenajată conform standardelor europene le oferă multă distracţie şi voie bună.


Ateliere optionale

oferta after school timisoara

Alta parte din oferta after school si before school a MiniClub Timisoara sunt Atelierele Educaţionale. Puteţi opta în funcţie de preferinţă pentru unul sau mai multe dintre acestea. Fiecare dintre ateliere are loc o dată pe saptamană şi se desfăşoară între orele 16:20- 17:10. Costul este 17 lei / prezenta.

  • Atelier limba engleza
  • Atelier de educatie pentru sanatate
  • Atelier creativ
  • Atelier enciclopedic
  • Atelier etica
  • Atelier sportiv
  • Atelier in ritm de dans
  • Atelier sah


Excursiile si petrecerile de sarbatori

oferta after school timisoara

Mini Club Timisoara - After School si Before School - organizează două tipuri de excursii:

Excursiile tematice: Acestea durează maxim 4 ore şi constau în deplasarea cu un microbuz la faţa locului, iar apoi revenirea în incinta Mini Club. Costul acestei excursii este 17 lei/copil. Vizităm fabrici, librării, diverse locaţii profesionale, obiective intresante din oraş

Excursiile tip tabără: Sunt excursii ale căror obiectiv constă în vizitarea anumitor locuri din ţară şi petrecerea timpului liber în natură. Acestea durează 1-3 zile şi se desfaşoară într-un cadru organizat. Institutorii sunt în permanenţă alături de copii supervizând un program plin de jocuri şi activităţi interactive.

Petrecerile de sarbatori
Adorate de copii şi apreciate de părinti, aceste petreceri se bucură de un mare succes. Numărăm printre ele: Crăciunul, Sfintele Paşti, 1 iunie, Halloween-ul etc.

Se organizează baluri mascate, prezentări de moda, spectacole, show-uri de magie, iar copiii primesc premii şi diplome.


Programul After/Before School

oferta after school timisoara
oferta after school timisoara